شنبه، فروردین ۲۸

سس گوجه فرنگي


مواد لازم:

گوجه فرنگی رسیده قرمز......نيم کيلو

پیاز خرد شده ریز................. 2 عدد 

روغن................................50 گرم

نمک و فلفل ..................... بقدر کافی

شکر............................... 1 قاشق مرباخوری

سير............................... 3 حبه

 طرز تهیه:

 گوجه فرنگیها را در صافی ريخته و روی آنها را مقداری آب جوش می ریزیم تا پوست آنها به آسانی کنده شود.بعد فيله گوجه فرنگی ها را به قطعات کوچک خرد نموده و تخم گوجه فرنگي ها را جدا می کنیم.روغن را در ظرف مناسبی ریخته،روی گاز می گذاریم تا آب شود؛پیاز را در روغن کمی تفت مي دهيم در حدی که فقط کمی نرم گردد؛بعد گوجه فرنگی را به آن اضافه نموده،کمی نمک و فلفل و شکر اضافه مي کنيم. بعد از دو سه جوش،قبل از اینکه گوجه فرنگی ها له شود،آن را از روی شعله گاز بر می داریم.در صورت تمایل کمی سير هم می توانیم به این سس بزنیم.


یکشنبه، فروردین ۲۲

تزيين غذاي ژاپني ها





اين عکس ها رو نگاه کنيد. به نظر من که اگه بدمزه ترين مواد غذايي رو در اين غذاها به کار برده باشند باز هم اگه بزاريد جلوي يه بچه اونو با اشتها ميخوره.