شنبه، آبان ۲

ژله رنگارنگ





مواد لازم:
خامه بزرگ............................1 عدد(خامه پگاه)
ژله هاي رنگي.........................3 عدد ( سه رنگ مختلف مثل قرمز، سبز، نارنجي)
ژله آناناسي............................. 1 عدد
شکر..................................... به ميزان لازم
کيسه فريزر............................ 1 عدد 

طرز تهيه :
ابتدا 3 ژله رنگي را به ترتيب و جداگانه درست مي کنيم . (ابتدا نصف هر بسته را با نصف ليوان آب جوش و کمي شکر خوب به هم زده ،ترجيحاً روي شعله گاز مي گذاريم تا خوب حل شود به مدت 1 دقيقه بعد نصف ليوان آب سرد را مخلوط کرده مي گذاريم تا خوب سفت شود)
سپس در ظرفي جداگانه خامه را خوب با چنگال زده بعد ژله آناناسي را که با يک ليوان آب جوش و يک ليوان آب سرد و 3 تا 4 قاشق شکر مخلوط کرده ايم به خامه اضافه مي کنيم. 
در ظرفي مستطيل شکل و گود کيسه فريزي پهن کرده که سراسر لبه هاي ظرف را هم بپوشاند . سعي کنيد کيسه چين نخورد و صاف صاف باشد.
بعد مخلوط خامه و ژله آناناسي را در ظرف ريخته . ژله هاي رنگي را که خوب بسته شده اند را به تکه هاي 3 تا 4 سانتي تبديل کرده و به مخلوط خامه اضافه مي کنيم. سعي کنيد از هر رنگ در سراسر ظرف بريزيد.
در پايان ظرف را در يخچال گذاشته تا خوب خودش را بگيرد. زمان سرو اين دسر، ديسي مستطيل شکل را روي ظرف گذاشته و آن را بر مي گردانيم و کيسه را از روي ژله جدا مي کنيم. حال آماده نوش جان کردن است.
توضيح : چون خامه مزه خاصي ندارد مي توانيد به ميزان دلخواه از شکر استفاده کنيد. البته زياد شيرين هم نشود.



سه‌شنبه، مهر ۲۸


رولت گوشت :
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده .............................. 750 گرم
تخم مرغ..........................................2 عدد 
هويج آب پز .....................................3 عدد
پياز............................................... 2 عدد
مغز نان باگت................................... 1 عدد
شير............................................... 1/3 پيمانه
سفيده تخم مرغ................................. 1 عدد
رب گوجه فرنگي.............................. 1/2 پيمانه
سرکه ........................................... 3 قاشق سوپ خوري
شکر............................................. 2 قاشق سوپ خوري
آب .............................................. 1/2 پيمانه
نمک و فلفل .................................. به ميزان لازم 

طرز تهيه :
پياز را رنده کرده ، آب آن را دور مي ريزيم ،سپس مغز نان را با شير مخلوط مي کنيم. بعد گوشت چرخ کرده ، پياز ، مغز نان و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده ،کاملاً ورز مي دهيم . بعد روي صفحه کارمان کمي آرد ريخته تا گوشت به تخته نچسبد . سپس گوشت را پهن کرده ، روي آن را با برس سفيده تخم مرغ مي ماليم بعد هويج را که خلالي کرده ايم همراه با تخم مرغ آب پز در وسط گوشت قرار مي دهيم. حالا گوشت را لوله مي کنيم و در حال لوله کردن سفيده تخم مرغ را باز روي گوشت مي ماليم (البته مي توانيم از سفيده تخم مرغ استفاده نکنيم. يعني ضرورتي ندارد و اگر نباشد طعم غذا تغيير چنداني نخواهد کرد) وقتي لوله کردن به پايان رسيد سر و ته رولت را فشار مي دهيم تا محتويات آن خالي نشود.
* نکته :
اگر از سفيده تخم مرغ استفاده کرديد رولت را در فويل پيچيده و به مدت يک ساعت در فر قرار مي دهيم. 
در ادامه (چه از سفيده تخم مرغ استفاده کرديد يا نکرديد ) رب گوجه فرنگي را در کمي روغن تفت داده ، شکر، سرکه ، کمي نمک و فلفل را اضافه کرده ، سپس آب روي آن ريخته و روي حرارت قرار مي دهيم . و رولت هايي را که داخل فر نگذاشته ايم را در اين سس مي ريزيم تا به مدت نيم ساعت بپزد. 
اگر رولت ها را در فر گذاشته ايد نيازي نيست با اين سس بپزد فقط کافي است از اين سس در کنار غذا استفاده کنيد.
سي سي جون به شما مرحله فر را پيشنهاد نمي کند چون وقتي رولت رو توي سس بپزيد فوق العاده خوشمزه تر ميشه و مزه سس به خورد رولت ميره. 
امتحان کنيد و لذت ببريد.

یکشنبه، مهر ۲۶

حمام برج آزادي



اين عکس  رو از توي ماشين  انداختم . به همين دليل شايد کيفيتش زياد خوب نباشه.

به کثيفي برج دقت کنيد. شايد قلب هاي ما هم چنين غباري رو به خودش گرفته باشه و لازم باشه هر چند وقت يه بار ما هم قلب هامون رو يه شستشويي بديم.