
خمير پيتزا
نمک 1/2 قاشق چايخوري
پودر خمير ترش 1/2 قاشق چايخوري
روغن مايع يا زيتون 1/2 پيمانه
آب ولرم 1/2 پيمانه
بيکينگ پودر 1 قاشق چايخوري
آرد 3 پيمانه
پنير گودا 125
شير 1/2 پيمانه
طرز تهيه :
نمک و پودر خميرترش را به آب ولرم اضافه کرده و مايه را با قاشق چوبي بهم بزنيد تا خمير ترش و نمک در آب حل شوند. سپس به مدت 10 دقيقه در محل گرمي قرار دهيد . بعد روغن زيتون ، شير و بيکينگ پودر را به آن بيافزاييد. آرد را نيز به تدريج اضافه کنيد و سپس ورز دهيد تا خمير يکدست شود. خمير را در کاسه اي مناسب بگذاريد و روي آن را با دستمالي تميز به مدت يک ساعت بپوشانيد. سپس پنير گوداي رنده شده را به خمير اضافه کنيد و ورز دهيد تا پنير کاملاً با خمير مخلوط شود. پس از اين عمل ، خمير آماده استفاده است.
مواد لازم براي 2 نفر
خمير پيتزا به ميزاني که در بالا گفته شد
روغن زيتون 2 قاشق سوپخوري
سس گوجه فرنگي 1/3 پيمانه
پنير موزارلا 200 گرم
گوجه فرنگي 2 عدد
پنير پارمسان 2 قاشق سوپخوري ( رنده شده )
ريحان و جعفري 8 شاخه
فلفل سياه به ميزان لازم
طرز تهيه :
ته دو قالب گرد به قطر 27 سانتي متر را چرب و خمير را به دو قسمت تقسيم کنيد.خميرها را کف قالب ها پهن کنيد. فر را با دماي 425 درجه فارنهايت گرم کنيد. روي هر خمير کمي روغن زيتون بماليد و سپس روي آن سس گوجه فرنگي بريزيد. گوجه فرنگي خرد شده را در تابه ريخته و روي حرارت قرار دهيد. در ظرف را به مدت دو دقيقه ببنديد.سپس برش هاي موزارلا و گوجه فرنگي ها را روي پيتزا بچينيد. برگ هاي ريحان را روي آن بريزيد. سپس پنير پارمسان و بعد فلفل را بيافزاييد . بگذاريد پيتزا به مدت 15 تا 20 دقيقه بپزد و به رنگ طلايي درآيد.
سس پيتزا :
رب گوجه فرنگي 2/1 پيمانه
روغن مايع 2 قاشق سوپخوري
شکر 1 قاشق سوپخوري
سرکه 2 قاشق سوپخوري
آب 1/3 پيمانه
دارچين 4/1 قاشق چايخوري
آويشن 1 قاشق چايخوري
هل 4/1 قاشق چايخوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه :
رب گوجه فرنگي را با روغن تفت داده تا بوي خامي آن گرفته شود . سپس شکر، سرکه، آب ، دارچين، آويشن ، هل و کمي نمک و فلفل را به آن بيافزاييد . حرارت گاز را کم کرده تا سس جا بيفتد و آب آن تبخير شود. سپس از روي حرارت برداريد.