سه‌شنبه، آذر ۳

پيتزا مارگاريتا


خمير پيتزا

نمک                            1/2 قاشق چايخوري

پودر خمير ترش             1/2 قاشق چايخوري

روغن مايع يا زيتون         1/2 پيمانه

آب ولرم                       1/2 پيمانه

بيکينگ پودر                 1 قاشق چايخوري

آرد                               3 پيمانه

پنير گودا                       125

شير                               1/2 پيمانه

طرز تهيه :

نمک و پودر خميرترش را به آب ولرم اضافه کرده و مايه را با قاشق چوبي بهم بزنيد تا خمير ترش و نمک در آب حل شوند. سپس به مدت 10 دقيقه در محل گرمي قرار دهيد . بعد روغن زيتون ، شير و بيکينگ پودر را به آن بيافزاييد. آرد را نيز به تدريج اضافه کنيد و سپس ورز دهيد تا خمير يکدست شود. خمير را در کاسه اي مناسب بگذاريد و روي آن را با دستمالي تميز به مدت يک ساعت بپوشانيد. سپس پنير گوداي رنده شده را به خمير اضافه کنيد و ورز دهيد تا پنير کاملاً با خمير مخلوط شود. پس از اين عمل ، خمير آماده استفاده است.

مواد لازم براي 2 نفر

خمير پيتزا                      به ميزاني که در بالا گفته شد

روغن زيتون                   2 قاشق سوپخوري

سس گوجه فرنگي            1/3 پيمانه

پنير موزارلا                    200 گرم

گوجه فرنگي                 2 عدد

پنير پارمسان                   2 قاشق سوپخوري ( رنده شده )

ريحان و جعفري             8 شاخه

فلفل سياه                          به ميزان لازم

طرز تهيه :

ته دو قالب گرد به قطر 27 سانتي متر را چرب و خمير را به دو قسمت تقسيم کنيد.خميرها را کف قالب ها پهن کنيد. فر را با دماي 425 درجه فارنهايت گرم کنيد. روي هر خمير کمي روغن زيتون بماليد و سپس روي آن سس گوجه فرنگي بريزيد. گوجه فرنگي خرد شده را در تابه ريخته و روي حرارت قرار دهيد. در ظرف را به مدت دو دقيقه ببنديد.سپس برش هاي موزارلا و گوجه فرنگي ها را روي پيتزا بچينيد. برگ هاي ريحان را روي آن بريزيد. سپس پنير پارمسان و بعد فلفل را بيافزاييد . بگذاريد پيتزا به مدت 15 تا 20 دقيقه بپزد و به رنگ طلايي درآيد.

سس پيتزا :

رب گوجه فرنگي           2/1 پيمانه

روغن مايع         2 قاشق سوپخوري

شکر                 1 قاشق سوپخوري

سرکه                2 قاشق سوپخوري

آب                   1/3 پيمانه

دارچين              4/1 قاشق چايخوري

آويشن               1 قاشق چايخوري

هل                    4/1 قاشق چايخوري

نمک و فلفل          به ميزان لازم

طرز تهيه :

رب گوجه فرنگي را با روغن تفت داده تا بوي خامي آن گرفته شود . سپس شکر، سرکه، آب ، دارچين، آويشن ، هل و کمي نمک و فلفل را به آن بيافزاييد . حرارت گاز را کم کرده تا سس جا بيفتد و آب آن تبخير شود. سپس از روي حرارت برداريد.

دوشنبه، آذر ۲

اين همه بازديد ولي دريغ از ........!!!!!

در روز تقريباً 50 تا بازديد کننده داره اين وبلاگ ولي دريغ از يه نظر خشک و خالي که بدونم اين دستورات به دردشون خورده يا نه ؟
آخه از کجا بايد بفهمم که چه دستوري رو دوست داريد و کدوم غذا رو درست کرديد و خوشتون اومده ؟!