مواد لازم براي 4 نفر :
مرغ ------------------------ براي هر نفر يك تكه + 1-2 عدد اضافه
پودر كاري ------------------- 2 قاشق غذا خوري
نمك ، فلفل سياه ، زيره-----------روي هم نصف استكان
پودر سير – پودر اورگانو ---------- به مقدار لازم
ليمو اماني -------------------- يك عدد
فلفل سبز -------------------- يك عدد متوسط
گوجه فرنگي ----------------- يك عدد متوسط
پياز ------------------------ 2 عدد متوسط
زعفران دم شده ---------------- نصف استكان
هويچ – كدو ----------------- از هر كدام دو عدد متوسط
آبليمو ---------------------- به ميزان لازم
طرز تهيه :
مرغ و يك عدد پياز خلال شده را كمي با هم تفت دهيد تا بوي خامي مرغ گرفته شود بعد با يك عدد ليمو اماني و 3 ليوان آب بگذاريد تا روي حرارت ملايم يك ساعت بپزد و فقط 2 ليوان از آب مرغ مانده باشد. يك عدد پياز باقيمانده را خلالي خرد كرده ، در مقداري كمي روغن سرخ كنيد تا طلايي شود بعد گوجه رنده يا ميكس شده را به آن اضافه كنيد و بگذاريد تا آب گوجه كاملا كشيده شود بعد فلفل سبز را ريز خرد كنيد و همراه زعفران دم كرده به گوجه اضافه كنيد درب ظرف را بگذاريد تا سس كاملا غليظ شود .
بعد از اينكه مرغ يك ساعت روي حرارت پخت ، پياز و ليمو را از آب مرغ جدا كنيد ، پودر كاري و يك قاشق چايخوري نمك را در آب مرغ حل كنيد و همراه زيره و فلفل سياه داخل سس بريزيد و صبر كنيد تا سس كاملا غليظ و مزه دار شود . بعد مرغ ها را داخل سس بريزيد و روي حرارت ملايم و با درب نيمه باز بگذاريد كاملا بپزد و مزه دار شود .
بعد از اينكه مرغ ها كاملا پختند آنها را از سس خارج كنيد و روي سيني فر بچينيد( باقيمانده سس را نگه داريد ) مرغ ها را به مدت 15 دقيقه با درجه حرارت 150 درجه در طبقه وسط فر گريل كنيد . نيازي نيست فر از قبل گرم شود . ( اگر براي گريل كردن از ماكروفر استفاده ميكنيد از دستور پخت تركيبي + گريل استفاده كنيد و به مدت 5-6 دقيقه مرغ را گريل كنيد . چون قدرت ماكروفر ها با هم متفاوت است اگر در اين مدت به نتيجه مطلوب نرسيديد اين زمان را تا دوبرابر افزايش دهيد ) در مدتي كه مرغ گريل ميشود ، هويج و كدو را جداگانه با مقداري آب و نمك بپزيد و در آخر مقداري آبليمو روي آنها بريزيد .
مرغ هاي گريل شده را در ظرف مورد نظر براي سرو بچينيد ، هويچ و كدو را كنار آنها بگذاريد و باقيمانده سس را يا روي آنها بريزيد و يا در ظرفي جداگانه كنار ظرف غذا بگذاريد . روي ظرف غذا را كمي پودر سير و پودر اوگانو (آويشن) بپاشيد و غذا را سرو كنيد .