چهارشنبه، خرداد ۱۲

سوپ گوجه فرنگي


مواد لازم:
گوجه فرنگي.................. 10 عدد خرد شده
آب مرغ........................ 1 ليتر 
آرد.............................. 1/4 پيمانه
کره ............................ 1/2 پيمانه
رب گوجه فرنگي............ 3 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل .................. به ميزان لازم
خامه........................... 1/2 پيمانه ( 100 گرم)

طرز تهيه:
گوجه فرنگي ها را ابتدا پوست کنده ، خرد کرده و در مخلوط کن ريخته و خوب آن را له مي کنيم و به همراه آب مرغ مي گذاريم روي حرارت کم تا بپزد. در ظرف ديگري آرد را با کره تفت داده و آنقدر هم بزنيد تا يکدست شود. سپس آرد را به گوجه فرنگي ها اضافه کرده ، نمک و فلفل را به آن مي افزاييم و مي گذاريم تا سوپ جا بيفتد. چند دقيقه مانده به پايان پخت ، نيمي از خامه را رقيق کرده (هم مي توانيد با خود سوپ و هم با کمي آب و يا کمي شير رقيق کنيد) به سوپ اضافه مي کنيم . سپس روي سوپ را با خامه و جعفري تزيين مي کنيم.
دستور اين سوپ رو از مجله ساناز و سانيا برداشتم و خودم درستش کردم. بد نشد. البته يه سوپ ديگه هم از روي دستورات اين مجله درست کردم به اسم "سوپ لبو" که اگه عکسش رو پيدا کنم ، دستور اون رو هم براتون ميزارم.

سه‌شنبه، خرداد ۱۱

بلال با طعم سير و جعفري


مواد لازم:
بلال ...................... به تعداد لازم
سير....................... براي هر بلال 1 حبه
جعفري...................100 گرم
پنير پيتزا................ به ميزان لازم
ليمو ترش............... دو عدد
نمک..................... به ميزان لازم

طرز تهيه:
ابتدا سير و جعفري را ريز ريز خرد کرده، سپس آب ليمو ترش و نمک را به آن اضافه کرده ، پنير رنده شده را نيز به مواد مذکور اضافه مي کنيم.
بلال ها را روي آتش پخته ،سپس از مواد آمده شده روي بلال ها ماليده و مي گذاريم در فر به مدت چند دقيقه بماند تا پنير آن کمي طلايي و آب شود.
حال نوش جان کنيد.