مواد لازم:
گوجه فرنگي.................. 10 عدد خرد شده
آب مرغ........................ 1 ليتر
آرد.............................. 1/4 پيمانه
کره ............................ 1/2 پيمانه
رب گوجه فرنگي............ 3 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل .................. به ميزان لازم
خامه........................... 1/2 پيمانه ( 100 گرم)
طرز تهيه:
گوجه فرنگي ها را ابتدا پوست کنده ، خرد کرده و در مخلوط کن ريخته و خوب آن را له مي کنيم و به همراه آب مرغ مي گذاريم روي حرارت کم تا بپزد. در ظرف ديگري آرد را با کره تفت داده و آنقدر هم بزنيد تا يکدست شود. سپس آرد را به گوجه فرنگي ها اضافه کرده ، نمک و فلفل را به آن مي افزاييم و مي گذاريم تا سوپ جا بيفتد. چند دقيقه مانده به پايان پخت ، نيمي از خامه را رقيق کرده (هم مي توانيد با خود سوپ و هم با کمي آب و يا کمي شير رقيق کنيد) به سوپ اضافه مي کنيم . سپس روي سوپ را با خامه و جعفري تزيين مي کنيم.
دستور اين سوپ رو از مجله ساناز و سانيا برداشتم و خودم درستش کردم. بد نشد. البته يه سوپ ديگه هم از روي دستورات اين مجله درست کردم به اسم "سوپ لبو" که اگه عکسش رو پيدا کنم ، دستور اون رو هم براتون ميزارم.