شنبه، اسفند ۱

ته ديگ به شکل ستاره


اين هم يه مدل ته ديگ ! اين برنج همون خورشت پايينيه . فقط نميدونم چرا ديروز هرکاري کردم نشد عکسش رو بزارم.


خورشت با مواد مرغ شکم پر


مواد لازم :
مرغ ..................... به ميزان لازم (تکه هاي کوچک)
سبزي مرغ شکم پر... يک بسته (300 گرم)
پياز........................ 2 عدد متوسط
آلو بخارا.................. 7 تا 10 عدد
زرشک................... نصف پيمانه
سير........................ 10 عدد
گردو....................... يک پيمانه خرد شده 
رب انار................... نصف پيمانه 
سس انار.................. نصف پيمانه

طرز تهيه : 
ابتدا مرغ ها را با کمي پياز، سير و برگ بو در ظرفي جدا مي پزيم. البته نيم پز مي کنيم. در ظرف ديگري پيازها را سرخ کرده ، طلايي که شد سبزي را به آن اضافه مي کنيم و خوب سرخ مي کنيم. سپس سير ها را از وسط نصف کرده به آن افزوده و گردوها را به آن اضافه مي کنيم. اندازه گردوها بايد طوري باشد که نه آنقدر درشت باشد که در حين ميل کردن آن را نصف کنيم و نه آنقدر کوچک که در غذا آب شود. همه را با هم تفت کوتاهي مي دهيم و مي گذاريم با مقداري آب بپزد. پس از حدود 45 دقيقه که پخت ، مرغ هاي نيم پز شده را به آن اضافه مي کنيم و رب انار و سس انار را به آن مي افزاييم. آلوها را در کمي روغن تفت داده و به موادمان اضافه مي کنيم. نيم ساعت تا چهل و پنج دقيقه مي گذاريم تا خوب بپزد. در پايان ، قبل از سرو غذا زرشک ها را نيز به خورشت اضافه کرده و پس از 5 دقيقه غذا آماده سرو مي باشد. 

سه‌شنبه، بهمن ۲۷

ولنتاين مبارک



سلام . اين کيک ولنتاينمونه . ما ولنتاينمونو خانوادگي ميگيريم. اين کيک رو هم خواهرم ليلا درست کرده بود. جاتون خالي شبش هم مامانم به جاي کادوي ولنتاين همه مون رو به شام بيرون از منزل دعوت کرد و ما هم دعوتش رو اجابت کرديم !!!