
اين دستور هم در راستاي همون املت هاي خوشمزه است که توي پست قبل بهتون گفتم.
مواد لازم:
سيب زميني................ 500 گرم
هويج........................ 150 گرم
پياز......................... 150 گرم
روغن مايع................ 4 قاشق غذاخوري
نخودفرنگي پخته......... 150 گرم
نمک و فلفل............... به ميزان لازم
تخم مرغ................... 4 عدد
طرز تهيه:
ابتدا سيب زميني ها، هويج و پياز را حلقه حلقه کرده يا به صورت معکبي خرد کنيد. روغن را در تابه داغ رده ، مواد خرد شده را به آن اضافه کرده و سرخ کنيد. سپس در ظرف را گذاشته و با ته استکان آب بگذاريد به مدت 10 دقيقه بپزد. وقتي موادمان پخته شد،نخودفرنگي ها را اضافه کرده ،سبزيجات و نمک و فلفل را اضافه کنيد. تخم مرغ را هم زده و روي سبزيجات بريزيد تا با حرارت خيلي کم، يواش يواش خودش را بگيرد وقتي يک طرف خودش را گرفت ،سپس آن را برگردانده (اگر نتوانستيد آن را به دو قسمت يا 4 قسمت کرده و برگردانيد) و بگذاريد چند دقيقه بماند. سپس نوش جان کنيد.