شنبه، خرداد ۱

املت سيب زميني



اين دستور هم در راستاي همون املت هاي خوشمزه است که توي  پست قبل بهتون گفتم.

مواد لازم:
سيب زميني................ 500 گرم
هويج........................ 150 گرم
پياز......................... 150 گرم
روغن مايع................ 4 قاشق غذاخوري
نخودفرنگي پخته......... 150 گرم
نمک و فلفل............... به ميزان لازم
تخم مرغ................... 4 عدد

طرز تهيه:
ابتدا سيب زميني ها، هويج و پياز را حلقه حلقه کرده يا به صورت معکبي خرد کنيد. روغن را در تابه داغ رده ، مواد خرد شده را به آن اضافه کرده و سرخ کنيد. سپس در ظرف را گذاشته و با ته استکان آب بگذاريد به مدت 10 دقيقه بپزد. وقتي موادمان پخته شد،نخودفرنگي ها را اضافه کرده ،سبزيجات و نمک و فلفل را اضافه کنيد. تخم مرغ را هم زده و روي سبزيجات بريزيد تا با حرارت خيلي کم، يواش يواش خودش را بگيرد وقتي يک طرف خودش را گرفت ،سپس آن را برگردانده (اگر نتوانستيد آن را به دو قسمت يا 4 قسمت کرده و برگردانيد) و بگذاريد چند دقيقه بماند. سپس نوش جان کنيد.

سه‌شنبه، اردیبهشت ۲۸

املت پيازچه


املت همه جورش خوشمزه است. من معمولاً جمعه ها صبح !(البته ما هميشه ظهر به بعد بيدار ميشيم) که مجبوريم صبحانه رو با ناهار يکي کنيم املت درست مي کنم. هرچي دم دستم باشه ميريزم توش. ولي از همه بيشتر املت کدو و بادمجان رو دوست دارم.
اين املت هم خوشمزه است. اميدوارم درست کنيد و لذت ببريد.


مواد لازم:
پيازچه.................. 100 گرم
سير..................... 2 تا سه حبه ( در صورت تمايل بيشتر هم مي توانيد استفاده کنيد)
روغن مايع............ يک قاشق غذاخوري
تخم مرغ............... 3 عدد
شير.................... 2 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل.......... به ميزان لازم
جعفري................ 50 گرم

طرز تهيه:
ابتدا پيازچه ها و سير را در روغن تفت دهيد. تخم مرغ ،شير، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده ، جعفري را خرد کرده و به آن اضافه کنيد.  مايه تخم مرغ را روي سير و پيازچه ها ريخته و بگذاريد تا خودش را بگيرد. در پايان مي توانيد با جعفري رويش را تزيين کنيد.
اين املت را با نان و گوجه فرنگي سرو کنيد.