
مواد لازم :
خرمای جنوب ( رطب نباشه) .........300 گرم
پودر زنجبیل..............................1 قاشق چایخوری (در صورت تمايل)
کره........................................30 گرم
کنجد.......................................4 قاشق غذاخوری
پودر پسته................................4 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل.............................4 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل..............................1 قاشق چایخوری (در صورت تمايل)
کره........................................30 گرم
کنجد.......................................4 قاشق غذاخوری
پودر پسته................................4 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل.............................4 قاشق غذاخوری
بيسکويت ساده ..........................50 گرم ( خرد شده )
طرز تهيه :
ابتدا هسته های خرما را از آن جدا می کنیم و در تابه ای همراه با کره تفت می دهیم ، سپس پودر زنجبیل را می افزاییم و مواد را از روی حرارت برمی داریم. بعد آن را بین دو کیسه نایلونی با استفاده از وردنه به صورت مستطیل باز می کنیم.سپس روی آن را ابتدا با یک لایه کنجد،بعد یک لایه پودر پسته ، بيسکويت هاي خرد شده و بعد یک لایه پودر نارگیل می پوشانیم و با استفاده از نایلون،خمیر را رول می کنیم و همان نایلون را دور آن می پیچیم. رولت را یک ساعت در قسمت بالاي يخچال و يا در فريزر قرار می دهیم. سپس آن را به صورت حلقه های نيم تا يک سانتی برش می زنیم و در ظرف مخصوص آن را می چینیم و سرو می کنیم.
اين رولت بسيار خوشمزه و شيکه . من و مامانم اين رولت رو براي ختم پدرشوهرم درست کرده بوديم . همه مي خوردن و مي پرسيدن اين چيه ؟ چه جوري درست شده ؟
براي بچه ها هم خيلي خوبه . چون ممکنه خرما رو همينجوري نخورن ولي دو تا سه برش از اين رولت به اندازه 5 خوردن 5 تا خرما است.