چهارشنبه، اردیبهشت ۱۵

دلمه بادمجان،گوجه فرنگي و فلفل دلمه اي


مواد لازم: 

گوشت چرخ کرده .........دويست و پنجاه گرم 

 برنج ...........................يك و نيم ليوان    

لپه ..............................1 ليوان    

سبزي معطر (جعفري،مرزه،تره،شبيد و كمي ريحان)....... يك پيمانه   

رب ..........................2 قاشق   

نمك،فلفل و ادويه ...........به ميزان لازم   

پياز داغ ...........................3 تا 5  قاشق

زرشک........................... نصف پيمانه

فلفل دلمه اي،گوجه فرنگي و بادمجان دلمه اي ..... به تعداد لازم

طرز تهيه:

گوشت را با پياز تف مي دهيم. نمك،فلفل و ادويه زده ،با يك و نيم ليوان آب مي گذاريم تا گوشت بپزد. بعد لپه را كه قبلا” پخته ايم به گوشت اضافه مي كنيم. سبزي را هم اضافه كرده در صورت دلخواه كمي فلفل دلمه اي به مواد گوشتي اضافه مي كنيم. در آخر برنج و چاشني را اضافه كرده ، رب گوجه فرنگي را با كمي آب حل نموده روي مواد گوشتي مي ريزيم، كمي بهم مي زنيم تا مخلوط شود . مواد گوشتي را كنار گذاشته كمي زرشك به آن مي افزاييم.

داخل فلفل دلمه اي، گوجه فرنگي و بادمجان ها را خالي کرده و از مواد داخل آن مي ريزيم. سپس رب را کمي تفت داده با کمي پياز داغ مخلوط کرده و دلمه ها را در آن ريخته و مي گذاريم به مدت 1 ساعت بپزد.

نکته : در صورت نداشتن بادمجان دلمه اي از بادمجان معمولي هم مي توان استفاده کرد.