شنبه، دی ۱۲

ترشي لبو





اين روزها ترشي خيلي مي چسبه. ولي اگه مثل من سرما خورده باشيد و کلي هم ترشي داشته باشيد نميدونم چه حالي پيدا مي کنيد؟ 
اين دستور ترشي لبو رو ميزارم که خيلي آسونه . درست کنيد و لذت ببريد.
مواد لازم :
چغندر.................... يک کيلو
سرکه ................... به ميزان لازم 
نمک..................... به ميزان لازم 
تره فرنگي.............. 1 پيمانه خرد شده 

طرز تهيه :
ابتدا چغندرها را کمي با آب مي پزيم تا نرم شود . 45 دقيقه کافي است. بعد آنها را در ظرف مناسب ريخته لابه لاي آن را تره فرنگي مي ريزيم و بعد سرکه و نمک را به آن اضافه مي کنيم. در صورت تمايل مي توانيد پس از پختن لبوها آنها را با قالب هاي شيريني به اشکال زيبايي درآوريد و سپس روي آن را سرکه و نمک بريزيد. 

تخم مرغ هاي عيد




اين پست رو به مناسبت سال نوي ميلادي گذاشتم . به ياد سال نو شمسي خودمون. اين تصاوير مربوط به تخم مرغ هايي که سال گذشته براي سفره هفت سين درست کرده بودم. امسال يه ايده جالب دارم. هر وقت تزييناتش تموم شد عکس هاش رو براتون ميذارم.

چهارشنبه، دی ۹

پياز ترشي



پیاز پوست کنده..................2 کیلو
نعناع...............................یک کیلو
سیر.................................نیم کیلو
نمک ............................... به ميزان لازم 
لبو................................... يک عدد کوچک

طرز تهيه :
نعناع را شسته و خشک مي کنيم،بعد سیر را پوست کنده و خرد مي کنيم . سپس شیشه مناسبی را انتخاب نموده و چند ردیف پیاز و مقداری سیر و نعناع  و کمی نمک روی آن می ریزیم سپس  مقداری پیاز و بعد نعناع و سیر و کمی نمک می ریزیم و بهمین ترتیب شیشه را پر می کنیم و بعد روی مواد مزبور را سرکه می ریزیم بطوریکه روی پیازها را سرکه بگیرد و شیشه از سرکه پر شود.
نکته : براي خوش رنگ تر شدن پياز ترشي مي توانيد کمي لبوي پخته که آب آن را گرفته باشيد لابلاي پيازها بريزيد تا خوش رنگ تر شود. 
نکته 2: مي توانيد پيازها را حلقه حلقه کنيد که در اين صورت پيازها زودتر آماده مي شود.