

اين روزها ترشي خيلي مي چسبه. ولي اگه مثل من سرما خورده باشيد و کلي هم ترشي داشته باشيد نميدونم چه حالي پيدا مي کنيد؟
اين دستور ترشي لبو رو ميزارم که خيلي آسونه . درست کنيد و لذت ببريد.
مواد لازم :
چغندر.................... يک کيلو
سرکه ................... به ميزان لازم
نمک..................... به ميزان لازم
تره فرنگي.............. 1 پيمانه خرد شده
طرز تهيه :
ابتدا چغندرها را کمي با آب مي پزيم تا نرم شود . 45 دقيقه کافي است. بعد آنها را در ظرف مناسب ريخته لابه لاي آن را تره فرنگي مي ريزيم و بعد سرکه و نمک را به آن اضافه مي کنيم. در صورت تمايل مي توانيد پس از پختن لبوها آنها را با قالب هاي شيريني به اشکال زيبايي درآوريد و سپس روي آن را سرکه و نمک بريزيد.