شنبه، آبان ۹
سس تارتار
بوراني بادنجان


سهشنبه، آبان ۵
کرپ کالباس (رولت کالباس )



مواد لازم برای تهیه کرپ:
نمک و فلفل ............................ به مقدار لازم
مواد لازم برای داخل کرپ:
ژامبون - سس مایونز -
طرز تهيه :
ابتدا آرد را الک کرده سپس با شیر مخلوط و با همزن برقی خوب میزنیم تا خوب يک دست شود. سپس تخم مرغها را به آن اضافه کرده و دوباره هم می زنیم و در آخر هم کره ذوب شده را همراه با نمک و فلفل و زعفران اضافه کرده دوباره با همزن می زنیم.
در ماهیتابه کمی روغن ریخته سپس از مایه آماده شده به اندازه دلخواه ( نباید زیاد کرپ کلفت باشد ) ریخته بعد ماهیتابه را از اجاق گاز برداشته توسط دست حالت دورانی میدهیم تا مایه حالت ماهیتابه رو به خود بگیرد بعد از آنکه شکل دایره ای شد روی اجاق گاز گذاشته تا سرخ شود وقتی دیدیم که مایه از کناره های اجاق جدا شد اون موقع می فهمیم که سرخ شده توسط کاردک کمی بر میگردانیم تا ببینیم سرخ شده یا نه اگر مورد پسند نبود کمی هم میگذاریم تا سرخ شود بعد توسط قاشق بر میگردانیم تا طرف دیگرش هم سرخ شود بعد از اینکه کامل سرخ شد. در سینی گذاشته تا سرد شود.(يه وقت نذاريد بسوزه ) همين که خودش رو گرفت کافيه.
مي گذاريم تا کمي خنک شود.
دوشنبه، آبان ۴
شيريني نخودچي

مواد لازم:
پودر قند.............................................. 200گرم
روغن قنادي(جامد) .................... 200 گرم - من روغنش رو از قنادي خريدم
زعفران آب کرده .............................. 1 قاشق غذا خوري
وانيل ................................................. نصف قاشق چايخوري
آرد نخودچي ................................... 400 گرم
خلال پسته ..................................... 50 گرم براي تزئين
طرز تهيه:
ابتدا پودرقند و روغن را داخل همزن ميريزيم و خوب مخلوط ميکنيم تا جايي که رنگ آن سفيد شود. سپس زعفران آب کرده و وانيل را اضافه ميکنيم. در مرحله بعد آرد نخودچي را اضافه ميکنيم.
تاجايي خمير را ورز ميدهيم که خوب در دست حالت بگيرد. خمير که آماده شد با وردنه خمير را روي ميز به قطر يک و نيم سانتي متر و به صورت مستطيل شکل پهن ميکنيم.
خلال پسته را به روي آن بصورت يکنواخت ميريزيم بعد وردنه را روي آن ميکشيم تا پسته به خمير بچسبد.
با قالب خمير را به سليقه خود قالب زده و داخل ديس با فاصله از هم ميچينيم و در داخل فر با درجه 180 قرار ميدهيم. حدود 15 دقيقه زمان ميبرد تا شيريني آماده شود.
شيريني ها بعد از 4 - 5 ساعت که کاملاً خنک و سفت شدند قابل استفاده هستند.