شنبه، بهمن ۱۷

سالاد پيازچه



مواد لازم :
پيازچه ..................... 400 گرم
سيب زميني................ 250 گرم ( يک عدد بزرگ )
سس مايونز................ يک پيمانه بزرگ
سرکه ...................... يک چهارم پيمانه 
شکر........................ يک چهارم پيمانه

طرز تهيه :
ابتدا سيب زميني را پخته سپس پيازچه را به آن اضافه مي کنيم و سس را به آن افزوده و نوش جان مي کنيم.سپس روي آن را به پوست ليمو ترش و شويد تزيين مي کنيم.

نکته : سس  اين سالاد بايد برخلاف سالاد قبلي غليظ باشد و سس روي تمام مواد را بگيرد.

سالاد کلم


مواد لازم :

کلم سفيد .................... به ميزان لازم 

کلم قرمز.................... نصف ميزان کلم سفيد 

کشمش...................... يک پيمانه کوچک

هويج........................ يک عدد خلال شده

خيار......................... يک عدد خلال شده 

مواد لازم براي تهيه سس :

سس مايونز.............. يک پيمانه کوچک

سرکه ..................... نصف پيمانه 

شکر...................... يک چهارم پيمانه 

طرز تهيه :

ابتدا کلم سفيد ، هويج و خيار را با هم مخلوط کرده . کلم قرمز خرد شده را  به مدت يک تا دو ساعت در سرکه و کمي شکر مي گذاريم بماند تا مزه دار شود. بعد سرکه آن را جدا کرده و به مواد قبلي اضافه مي کنيم. کشمش ها را هم که قبلاً خيس کرده ايم به مواد فوق اضافه مي کنيم.سپس  سس مايونز رقيقي که قبلاً درست کرده ايم را روي آن ريخته و مي گذاريم تا مزه دار شود.

طرز تهيه سس سالاد:

ابتدا سس را به صورت  دوراني هم مي زنيم تا باز شود . سپس آهسته سرکه را به آن اضافه کرده و باز به صورت دوراني هم مي زنيم.در پايان شکر را اضافه کرده و مي گذاريم کمي بماند. تا شکر خود را در مواد باز کند و دوباره آن را هم مي زنيم. سپس آماده است براي استفاده در سالاد. نوش جان

سه‌شنبه، بهمن ۱۳

ماهي سوخاري


مواد لازم :
ماهي ................................. 1 عدد
سير.................................. 2 حبه 
آب نارنج ( يا آب ليمو)........... نصف پيمانه 
نمک.................................. به ميزان لازم 
فلقل................................... به ميزان لازم 
روغن ............................... به ميزان لازم 

طرز تهيه :
 ابتدا آب نارنج را همراه نمک و فلفل و سير مخلوط کرده سپس ماهي را در آن به مدت نيم تا يک ساعت مي خوابانيم . سپس ماهي را در ظرفي که در آن روغن را داغ کرده ايم گذاشته و خوب سرخ مي کنيم.و روي آن را با پوره سيب زميني تزيين مي کنيم.
نکته : مي توانيم در حين سرخ کردن کمي آب نارنج نيز به روغن اضافه کنيم. البته تقريباً در پايان مرحله سرخ شدن.