شنبه، دی ۱۹

مرباي هويج


هويج ها به شکل گل، قلب و بته جقه مي باشد.



مواد لازم :
هويج................... نيم کيلو
شکر................... نيم کيلو
هل .................... 1 عدد در صورت تمايل 
پسته .................. 50 گرم در صورت تمايل 

طرز تهيه :
ابتدا هويج ها پوست کنده و با مقدار کمي آب مي پزيم تا نرم شود. سپس با قالب هاي کوچک شيريني آنها را قالب زده  دوباره در باقي مانده آب هويج ريخته و شکر را اضافه مي کنيم. در صورت تمايل مي توانيد از کمي هل و يا پسته در مربا استفاده کنيد. وقتي شربت مربا قوام آمد شعله گاز را خاموش کرده و مي گذاريم تا خنک شود.
نکته : اگر مربا را به مقدار زياد درست کرديد که مجبور شديد زمان زيادي آن را نگه داريد مي توانيد در آخر زمان پخت به آن کمي آبليمو اضافه کنيد تا شکرک نزند. 

بوراني لبو



مواد لازم :
چغندر پخته ........... به ميزان لازم 
ماست .................. به ميزان لازم 
آويشن................... به ميزان لازم
نمک.................... کمي

طرز تهيه :
ابتدا چغندرها را خوب پخته ، سپس ريز خرد کرده يا رنده مي کنيم بعد ماست را به آن افزوده و رويش کمي آويشن مي ريزيم. در صورت شيرين بودن ماست مي توانيد از کمي نمک استفاده کنيد.