شنبه، مهر ۲۵

چکين بريان


سلام به همه دوستان خودم که قراره از اين به بعد با هم ارتباط اينترنتي داشته باشيم.
ميخوام در اين وبلاگ هنرهاي !!!!!!!!!!! آشپزي خودم را به نمايش بگذارم.
اميدوارم شما هم از اين دستورات غذايي استفاده کرده و نهايت لذت رو از خوردنش ببريد.

اولين دستور غذايي : چکين بريان 
مواد لازم براي 4 نفر 
مرغ .................... نصف يک مرغ ( در اصل مرغ هاي اين غذا به صورت تکه اي مي باشد ولي من به دليل اينکه خودمان دو نفر هستيم مرغ ها را ريش ريش مي کنم)
پياز.....................6 تا 7 عدد درشت 
روغن ................. به ميزان لازم
نمک................... به ميزان لازم
برنج...................3 پيمانه
سيب زميني...........1 عدد درشت 
پودر کاري........... 4 قاشق غذاخوري
زعفران............... به ميزان لازم

طرز تهيه :
ابتدا مرغ ها را با پياز يا برگ بو يا سير مي گذاريم تا خوب بپزد. همزمان با پخت مرغ ها ،پيازها را خلالي کرده (قشنگي غذا به خلالي بودن پيازهاست ) و سرخ مي کنيم. وقتي پيازها طلايي شدند مرغ ها را که يا به صورت تکه اي هستند (که زيباتر است) و يا به صورت ريش ريش با پياز داغ ها تفت مي دهيم و در پايان پودر کاري را اضافه مي کنيم و کمي تفت مي دهيم تا عطر آن در بيايد.
بعد برنج را آبکش کرده ، در ته ظرف سيب زميني مي گذاريم . سپس مثل لوبيا پلو يا ماکاراني طبقه طبقه برنج و مواد مرغ و پيازمان را اضافه کرده و هر بار خوب فشار مي دهيم تا به هم بچسبد. دقت کنيد که اين غذا چون قالبي در مي آيد حتماً بايد با فشار ارتفاع آن را کم کرده و به هم بچسبانيم. 
در پايان زعفران دم کرده را روي تمام غذا ريخته مي گذاريم تا خوب دم بکشد. دقت کنيد دم کشيدن اين غذا به جهت فشردگي آن بيشتر از زمان معمولي به طول مي انجامد.
حالا غذا آماده است. آن را در ديس گردي برگردانيد و نوش جان کنيد.
من که عاشق اين غذام . هر کي هم تا حالا خورده خيلي خوشش اومده . شما هم امتحان کنيد.

۲ نظر:

سمیه گفت...

بسیار عالیه
واقعا دستت درد نکنه.خیلی غذاهای خوبی یاد میدی دوست عزییز.دستت درد نکنه من چند تاش و درست کردم مثل رولت اما چون شوهرم وزنش بالاش اکثرامجبورم غذاهای رزیمی بپزم
راستی هویج پولوت خیلی برام تازگی داشت.
فقط لطفا بیشتر از خودت بگو..دوست دارم بدونم این هنرو از کجایاد گرفتی
کتاب...تجربه زیاد...مادر...ارث...
در هر صورت میبوسمت

bonjar_nor@yahoo.com گفت...

doste aziz salam, man baraye avalin bar e ke be ashpazkhonatoon sar zadam, manham mesle shoma asheghe ashpazi hastam, madrake sar ashpaze binolmalali ham daram, ama bayd begam ke be khili sitha sar zadam, ama karetoon khili doroste, khili ziba va basalighe va baeshgh talim midin. lotfan bekaretoon edame bedin. aliye man be dostantosiye mikonam ke biyan va az ashpaziye aliye shoma estefade konand. ba sepas doste man , somaye bonjar az oropa