چهارشنبه، دی ۹

پياز ترشي



پیاز پوست کنده..................2 کیلو
نعناع...............................یک کیلو
سیر.................................نیم کیلو
نمک ............................... به ميزان لازم 
لبو................................... يک عدد کوچک

طرز تهيه :
نعناع را شسته و خشک مي کنيم،بعد سیر را پوست کنده و خرد مي کنيم . سپس شیشه مناسبی را انتخاب نموده و چند ردیف پیاز و مقداری سیر و نعناع  و کمی نمک روی آن می ریزیم سپس  مقداری پیاز و بعد نعناع و سیر و کمی نمک می ریزیم و بهمین ترتیب شیشه را پر می کنیم و بعد روی مواد مزبور را سرکه می ریزیم بطوریکه روی پیازها را سرکه بگیرد و شیشه از سرکه پر شود.
نکته : براي خوش رنگ تر شدن پياز ترشي مي توانيد کمي لبوي پخته که آب آن را گرفته باشيد لابلاي پيازها بريزيد تا خوش رنگ تر شود. 
نکته 2: مي توانيد پيازها را حلقه حلقه کنيد که در اين صورت پيازها زودتر آماده مي شود.

۱ نظر:

آشپز20 گفت...

سلام سپیده جان از آشنایی با شما خیلی خوشحالم این ترشی پیاز به معنای واقعی دهنم رو آب انداخت اما من از مزه نعناع اصلا خوشم نمیاداما مطمئنا میشه نعناع رو حذف کرد راستی با اجازه برای دسترسی آسون و ارتباط بیشتر لینکتون کردم اگر مایل بودین منو با نام آشپزی-گلدوزی-هنری لینک کنید