سه‌شنبه، آذر ۳

پيتزا مارگاريتا


خمير پيتزا

نمک                            1/2 قاشق چايخوري

پودر خمير ترش             1/2 قاشق چايخوري

روغن مايع يا زيتون         1/2 پيمانه

آب ولرم                       1/2 پيمانه

بيکينگ پودر                 1 قاشق چايخوري

آرد                               3 پيمانه

پنير گودا                       125

شير                               1/2 پيمانه

طرز تهيه :

نمک و پودر خميرترش را به آب ولرم اضافه کرده و مايه را با قاشق چوبي بهم بزنيد تا خمير ترش و نمک در آب حل شوند. سپس به مدت 10 دقيقه در محل گرمي قرار دهيد . بعد روغن زيتون ، شير و بيکينگ پودر را به آن بيافزاييد. آرد را نيز به تدريج اضافه کنيد و سپس ورز دهيد تا خمير يکدست شود. خمير را در کاسه اي مناسب بگذاريد و روي آن را با دستمالي تميز به مدت يک ساعت بپوشانيد. سپس پنير گوداي رنده شده را به خمير اضافه کنيد و ورز دهيد تا پنير کاملاً با خمير مخلوط شود. پس از اين عمل ، خمير آماده استفاده است.

مواد لازم براي 2 نفر

خمير پيتزا                      به ميزاني که در بالا گفته شد

روغن زيتون                   2 قاشق سوپخوري

سس گوجه فرنگي            1/3 پيمانه

پنير موزارلا                    200 گرم

گوجه فرنگي                 2 عدد

پنير پارمسان                   2 قاشق سوپخوري ( رنده شده )

ريحان و جعفري             8 شاخه

فلفل سياه                          به ميزان لازم

طرز تهيه :

ته دو قالب گرد به قطر 27 سانتي متر را چرب و خمير را به دو قسمت تقسيم کنيد.خميرها را کف قالب ها پهن کنيد. فر را با دماي 425 درجه فارنهايت گرم کنيد. روي هر خمير کمي روغن زيتون بماليد و سپس روي آن سس گوجه فرنگي بريزيد. گوجه فرنگي خرد شده را در تابه ريخته و روي حرارت قرار دهيد. در ظرف را به مدت دو دقيقه ببنديد.سپس برش هاي موزارلا و گوجه فرنگي ها را روي پيتزا بچينيد. برگ هاي ريحان را روي آن بريزيد. سپس پنير پارمسان و بعد فلفل را بيافزاييد . بگذاريد پيتزا به مدت 15 تا 20 دقيقه بپزد و به رنگ طلايي درآيد.

سس پيتزا :

رب گوجه فرنگي           2/1 پيمانه

روغن مايع         2 قاشق سوپخوري

شکر                 1 قاشق سوپخوري

سرکه                2 قاشق سوپخوري

آب                   1/3 پيمانه

دارچين              4/1 قاشق چايخوري

آويشن               1 قاشق چايخوري

هل                    4/1 قاشق چايخوري

نمک و فلفل          به ميزان لازم

طرز تهيه :

رب گوجه فرنگي را با روغن تفت داده تا بوي خامي آن گرفته شود . سپس شکر، سرکه، آب ، دارچين، آويشن ، هل و کمي نمک و فلفل را به آن بيافزاييد . حرارت گاز را کم کرده تا سس جا بيفتد و آب آن تبخير شود. سپس از روي حرارت برداريد.

۴ نظر:

طاهره گفت...

سلام
ببخشید ولی به نظر میاد که این موادی که گفتین به خمیر بچسبه و پیتزااصلا قطری نداشته باشه(منظورم اینه که از هیچ فراورده گوشتی استفاده نمیشه تو این پیتزا؟یا چیزی که قطر و حجم بده به پیتزا؟)
یه چیز دیگه من خمیر پیتزا رو قبل از اینکه مواد رو روش بذارم یه 10دقیقه ای میپزم،میخواستم ببینم این روش درسته یا نه؟
ببخشید چقدر طولانی شد
این دستور سسی هم که نوشتین خیلی به کارم اومد ممنونم

sisijoon گفت...

طاهره جون . بله زياد قطور نميشه. در ضمن بايد خمير رو اول توي فر قرار بديم بعد که پخت روي آن را مواد بگذاريم.
از نظرت و سوالت ممنون

avin گفت...

salam sepide jan...bazre avalie ke miam bloget..bloge khobi dari..man ke ziad miram sitehaye ashapzi..ama dastoorati inja didam ke sitehaye dieg nadidam...khsohhal msiham to ham be man sar beznai..ghrobanet..avin

ناشناس گفت...

سلام sisijoon
وبلاگ خيلي خوبي داري، من اون دسرس كه با ژله و خامه بود درست كردم خيلي عالي شد، مرسي عزيز