سه‌شنبه، بهمن ۱۳

ماهي سوخاري


مواد لازم :
ماهي ................................. 1 عدد
سير.................................. 2 حبه 
آب نارنج ( يا آب ليمو)........... نصف پيمانه 
نمک.................................. به ميزان لازم 
فلقل................................... به ميزان لازم 
روغن ............................... به ميزان لازم 

طرز تهيه :
 ابتدا آب نارنج را همراه نمک و فلفل و سير مخلوط کرده سپس ماهي را در آن به مدت نيم تا يک ساعت مي خوابانيم . سپس ماهي را در ظرفي که در آن روغن را داغ کرده ايم گذاشته و خوب سرخ مي کنيم.و روي آن را با پوره سيب زميني تزيين مي کنيم.
نکته : مي توانيم در حين سرخ کردن کمي آب نارنج نيز به روغن اضافه کنيم. البته تقريباً در پايان مرحله سرخ شدن. 

۳ نظر:

میشا گفت...

سپیده جون من همیشه موقع خوردن اب نارنج می زنم.اگه از قبل اینکارو کنم دیگه لازم نداره اب نارنج بزنم؟

میشا گفت...

اون سبزا چی هستن سپیده جون؟اسفناج؟

سپيده گفت...

ميشا جون، آب نارنج کلاً خوشمزه است. هم ميتوني قبلش بزاري توي آب نارنج يا بعد از سرخ شدن روش آب نارنج بريزي.فرقي نميکنه ولي به نظر من وقتي توي آب نارنج ميخوابوني خوشمزه تر ميشه . يعني آب نارنج به خوردش ميره .