مواد لازم :
گوشت ..............................200 گرم
آرد نخودچي........................100 گرم
پياز.................................. 2 عدد ( رنده شده )
پياز ................................. 2 عدد ( خرد شده )
سرکه ............................... يک ليوان
شکر................................. به ميزان لازم
رب .................................. 2 تا 3 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل ....................... به ميزان لازم
روغن .............................. به ميزان لازم
آب .................................. يک ليوان
طرز تهيه :
ابتدا گوشت را با پياز رنده شده خوب ورز مي دهيم . سپس آرد نخودچي و نمک و فلفل را به آن افزوده و باز ورز مي دهيم. سپس آنها را در روغن سرخ مي کنيم.
ابتدا پيازها را سرخ کرده و سپس رب را کمي تفت مي دهيم و در پايان سرکه و شکر را به آن اضافه مي کنيم تا مزه آن ملس شود. (يعني نه ترش و نه شيرين) حالا شامي ها را داخل اين سس قرار داده و مي گذاريم به مدت نيم ساعت بپزد تا آب آن تمام شود و به سس بنشيند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر