دوشنبه، آبان ۱۱

بنيه مرغ


مواد لازم :
شير ......................... نصف ليوان
تخم مرغ ................... سه عدد
آرد سفيد ................... يک ليوان 
روغن مايع ............... دو قاشق سوپ خوري
جوش شيرين ............ 1 قاشق مرباخوري
نمک و فلفل ............. به ميزان لازم 


طرز تهيه :

جوش شیرین، نمک و فلفل را در شیر حل می کنیم. تخم مرغها را در آن می شکنیم و مخلوط می کنیم. آرد و روغن را نیز اضافه می نماییم. تمام مواد را خوب هم می زنیم تا کاملا صاف و بدون گلوله شود. غلظت این خمیر تقریبا به غلیظی ماست خواهد شد. سپس میگو، مرغ و ماهی از قبل پخته شده را در این خمیر می غلطانیم و در تابه که روغنش کاملا داغ شده است می اندازیم تا سرخ شود. سپس با سسي که در دستور قبل آموزش دادم نوش جان کنيد. در صورت تمايل مي توانيد کمي خردل به سس اضافه کنيد .

نکته : به جاي مرغ مي توانيد از ميگو، ماهي، قارچ ، پياز و هر چيز ديگري که بخارپز يا پخته شده آن خوشمزه است استفاده کنيد. 


۵ نظر:

سپیده گفت...

سپیده جان چی کار کنیم که این بنیه ها یا هر سوخاری دیگه پفکی بشه مثل مال رستورانها ؟ من که تا حالا نتونستم درش بیارم

مژده گفت...

سلام ... وبلاگ زیبایی دارین ... آیا مایل به تبادل لینک هستید ؟

مژده گفت...

www.irtazin.com

sisijoon گفت...

حتماً مژده جون. خوشحال ميشم.
سپيده جون ميتوني توش به جاي شير ماء الشعير بريزي. دستورش رو برات ميزارم.

ناشناس گفت...

سلام خانوم عزیز اتفاقا من هرجا دستور این خمیر رو دیدم با مائ الشعیر بوده و خیلی سخت در میاد..این عکس مال دست پخت خودته؟