چهارشنبه، آذر ۱۱

ايده هايي جالب براي سرو سوپ







۲ نظر:

ناشناس گفت...

سلام خسته نباشيد پوست اين كدوحلوايي ها خيل سفته چطوري به اين قشنگي و يكدستي سرش رو برش دادين؟ در ضمن با كمبود وقت اين دوره به نظر من غذاي مقوي كه با كمترين وقت و بدون استفاده از فر درست شود بيشترين كاربرد را دارد...........ممنون

ناشناس گفت...

سلام سی سی جون
من اکرم هستم توی نی نی سایت باهات آشنا شدم. بیشتر دستورات غذایی رو که مذاری دنبال میکنم از همون ژله چند رنگ تا الان ... بعضی ها شو درست کردم خوب شد.
این ایده کدو خیلی جالبه اما کدو رو به سختی میشه برش داد ؟
اما به هر حال دستت درد نکنه خیلی جالب هستن .