سه‌شنبه، خرداد ۱۱

بلال با طعم سير و جعفري


مواد لازم:
بلال ...................... به تعداد لازم
سير....................... براي هر بلال 1 حبه
جعفري...................100 گرم
پنير پيتزا................ به ميزان لازم
ليمو ترش............... دو عدد
نمک..................... به ميزان لازم

طرز تهيه:
ابتدا سير و جعفري را ريز ريز خرد کرده، سپس آب ليمو ترش و نمک را به آن اضافه کرده ، پنير رنده شده را نيز به مواد مذکور اضافه مي کنيم.
بلال ها را روي آتش پخته ،سپس از مواد آمده شده روي بلال ها ماليده و مي گذاريم در فر به مدت چند دقيقه بماند تا پنير آن کمي طلايي و آب شود.
حال نوش جان کنيد.

۴ نظر:

یه آدم معمولی گفت...

چقده جالب،تنوع خوبیه برای پخت بلال
یادم باشه حتما یه بار امتحانش کنم
ممنون

مامان دل آرام گفت...

سلام سپيده جون ...
ايده خوبي بود... كاش منم مثل شما آشپزيم خوب بود...

aavin گفت...

vaaaaaaaaaay!!! be nazar maid khieli khob bashe!!!!!!!!!1

arezoo گفت...

salam azizam man ham manand shoma be ashpazi alaghe daram veb khili bahali dari .age khasti man ro link kon be man etela bede man shoma ro link konam.