چهارشنبه، آبان ۲۷

سالاد برنج

مواد لازم :
برنج ......................... 1 پيمانه
عدس ......................... نصف پيمانه
ذرت ......................... نصف پيمانه
گوجه فرنگي................ نصف پيمانه
پيازچه........................ 1 عدد کوچک
نمک و فلفل ................ به ميزان لازم 
فلفل دلمه اي ................ 1 عدد کوچک
کنجد.......................... 50 گرم 

مواد لازم براي سس :
روغن زيتون 
نمک و فلفل 
پودر زنجبيل 
آبليمو

طرز تهيه :
ابتدا برنج را خيس کرده و سپس آن را در آب جوش ريخته و بگذاريد مغزپخت شود. سپس عدس را به صورت جداگانه پخته و همراه با ذرت ، گوجه فرنگي ، پيازچه ، فلفل دلمه اي و کنجد مخلوط کنيد. وقتي برنج خنک شد به مواد اضافه کنيد . 
مي توانيد براي سس اين سالاد از آبليو ، روغن زيتون ، زنجبيل ، نمک و فلفل استفاده کنيد. در صورت تمايل مي توانيد به جاي اين سس از سس مايونز که با کمي آبليمو و نمک و فلفل مخلوطش کرده ايد نوش جان کنيد.

هیچ نظری موجود نیست: