دوشنبه، دی ۲۸

بونيوئلوس BUÑUELOS




مواد لازم:
آرد ذرت ....................... 4 پيمانه (420 گرم)
پنير خامه اي .................. 2 پيمانه (400 گرم)
شکر............................. 1/4 پيمانه (38 گرم)
تخم مرغ ....................... 1 عدد 
شير.............................. 1/2 پيمانه (80 ميلي ليتر)
آرد سوخاري................... 1/4 پيمانه ( 35 گرم)
روغن مايع سرخ کردني..... به ميزان لازم

طرز تهيه :
 ابتدا آرد ذرت را با پنير مخلوط کنيد . شکر را به تخم مرغ افزوده و مخلوط کنيد.سپس شير را اضافه کرده، مخلوط آرد را به تدريج اضافه و مخلوط کنيد تا خمير يکدست شود. (اگر خمير به دست چسبيد مقداري آرد سوخاري به آن اضافه کنيد) . سپس به دلخواه برداشته و به شکل هاي گرد فرم دهيد و پس از غلطاندن در آرد سوخاري ، در روغن فراوان سرخ کنيد. سپس روي حوله کاغذي قرار دهيد تا روغن آن گرفته شود. 
نکته 1: مي توانيد بونيوئلوس ها را در آرد سوخاري نغلطانيد و سرخ کنيد.
نکته 2: اگر بونيوئلوس ها را در آرد سوخاري نزديد مي توانيد پس از سرخ کردن و تا وقتي که داغ است روي آن شکر بپاشيد.

منبع : من دستور اين غذا رو از مجله آشپزي ساناز و سانيا استفاده کردم.

۱ نظر:

فرزانه گفت...

این یه عصرانه است دیگه ؟! یا مثلا مثل همون پیراشکی و این چیزا؟
اون اسموتی ها هم باید نوشیدنی خوشمزه ای باشه آره؟
وبلاگتو به لینکهام اضافه کردم