دوشنبه، آبان ۴

شيريني نخودچي


مواد لازم:

پودر قند.............................................. 200گرم

روغن قنادي(جامد) .................... 200 گرم - من روغنش رو از قنادي خريدم

زعفران آب کرده  .............................. 1 قاشق غذا خوري

وانيل ................................................. نصف قاشق چايخوري     

آرد نخودچي ................................... 400 گرم  

خلال پسته ..................................... 50 گرم براي تزئين

طرز تهيه:

ابتدا پودرقند و روغن را داخل همزن مي‏ريزيم و خوب مخلوط مي‏کنيم تا جايي که رنگ آن سفيد شود. سپس زعفران آب کرده و وانيل را اضافه مي‏کنيم. در مرحله بعد آرد نخودچي را اضافه مي‏کنيم.

تاجايي خمير را ورز مي‏دهيم که خوب در دست حالت بگيرد. خمير که آماده شد با وردنه خمير را روي ميز به قطر يک و نيم سانتي متر و به صورت مستطيل شکل پهن مي‏کنيم.

خلال پسته را به روي آن بصورت يکنواخت مي‏ريزيم بعد وردنه را روي آن مي‏کشيم تا پسته به خمير بچسبد.

با قالب خمير را به سليقه خود قالب زده و داخل ديس با فاصله از هم مي‏چينيم و در داخل فر با درجه 180 قرار مي‏دهيم. حدود 15 دقيقه زمان مي‏برد تا شيريني آماده شود.

شيريني ها بعد از 4 - 5 ساعت که کاملاً خنک و سفت شدند قابل استفاده هستند.



۱ نظر:

ناشناس گفت...

شعاري مطرح فرموديد عبارت است از غذاي بدون برنج مثل قيمه بدون گوشته
مي خواهم عرض كنم كه اين شعار جاي بسي تامل دارد
اولا: مصرف بيش از حد برنج مشكلاتي چون الف: تغيير ذائقه افراد به فقط برنج خوري
ب: شيوع چاقي و بدنبال آن بيماريهاي خطرناكي چون قندي
ج: ضربه وارد كردن به پيكره اقتصادمملكت چرا كه در حجم وسيع جامعه ما اگر 10درصد محاسبه شود يك مصيبت اقتصادي محسوب ميشود
د: ضربه وارد كردن به محيط زيست چرا كه در برنجكاري آب فراوان و مواد شيميايي خطرناكتري بكار مي گيرند
ثانياً: گوشت خوري كه واويلا
خواهرم اين شعار شكمبارگي نسنجيده را لطفا اصلاح فرماييد