
مواد لازم:
پودر قند.............................................. 200گرم
روغن قنادي(جامد) .................... 200 گرم - من روغنش رو از قنادي خريدم
زعفران آب کرده .............................. 1 قاشق غذا خوري
وانيل ................................................. نصف قاشق چايخوري
آرد نخودچي ................................... 400 گرم
خلال پسته ..................................... 50 گرم براي تزئين
طرز تهيه:
ابتدا پودرقند و روغن را داخل همزن ميريزيم و خوب مخلوط ميکنيم تا جايي که رنگ آن سفيد شود. سپس زعفران آب کرده و وانيل را اضافه ميکنيم. در مرحله بعد آرد نخودچي را اضافه ميکنيم.
تاجايي خمير را ورز ميدهيم که خوب در دست حالت بگيرد. خمير که آماده شد با وردنه خمير را روي ميز به قطر يک و نيم سانتي متر و به صورت مستطيل شکل پهن ميکنيم.
خلال پسته را به روي آن بصورت يکنواخت ميريزيم بعد وردنه را روي آن ميکشيم تا پسته به خمير بچسبد.
با قالب خمير را به سليقه خود قالب زده و داخل ديس با فاصله از هم ميچينيم و در داخل فر با درجه 180 قرار ميدهيم. حدود 15 دقيقه زمان ميبرد تا شيريني آماده شود.
شيريني ها بعد از 4 - 5 ساعت که کاملاً خنک و سفت شدند قابل استفاده هستند.
۱ نظر:
شعاري مطرح فرموديد عبارت است از غذاي بدون برنج مثل قيمه بدون گوشته
مي خواهم عرض كنم كه اين شعار جاي بسي تامل دارد
اولا: مصرف بيش از حد برنج مشكلاتي چون الف: تغيير ذائقه افراد به فقط برنج خوري
ب: شيوع چاقي و بدنبال آن بيماريهاي خطرناكي چون قندي
ج: ضربه وارد كردن به پيكره اقتصادمملكت چرا كه در حجم وسيع جامعه ما اگر 10درصد محاسبه شود يك مصيبت اقتصادي محسوب ميشود
د: ضربه وارد كردن به محيط زيست چرا كه در برنجكاري آب فراوان و مواد شيميايي خطرناكتري بكار مي گيرند
ثانياً: گوشت خوري كه واويلا
خواهرم اين شعار شكمبارگي نسنجيده را لطفا اصلاح فرماييد
ارسال یک نظر