شنبه، آبان ۹

بوراني بادنجان




مواد لازم:
بادنجان................................ 2 عدد متوسط
سير ................................... 5 تا 7 حبه بزرگ
ماست ................................. 300 گرم
نمک ، فلفل و آويشن................ به ميزان لازم 
هويج .................................. 1 تا 2 عدد کوچک

طرز تهيه :
ابتدا بادنجان ها را روي گاز يا منقل کبابي کرده . پوست آن را جدا و ساطوري مي کنيم. سپس سير و هويج را نيز ساطوري کرده در ظرفي نسبتاً گود ريخته و ماست را به همراه نمک ، فلفل و آويشن به آن اضافه مي کنيم و مي گذاريم در يخچال به مدت 1 تا 2 ساعت بماند تا مزه بادنجان و سير خوب به خورد ماست برود.
بوراني خوشمزه اي است . امتحان کنيد. عکسي ازش نداشتم . ببخشيد.

۱ نظر:

ناشناس گفت...

سلام سی سی جون
دستت درد نکنه مثل همیشه خوشمزه بود