دوشنبه، آبان ۱۸

خورشت مرغ شمالي

مواد لازم : 
مرغ .................... به ميزان لازم ( به صورت تکه تکه شده )
پياز داغ ............... 3 تا 4 قاشق غذاخوري
سير داغ................ 3 قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي..... 1 قاشق غذاخوري
روغن .................. به ميزان لازم
آلو خورشتي............ 10 عدد
زرشک ................ 1 پيمانه

طرز تهيه :
ابتدا مرغ را جداگانه با مقداري پياز و سير و در صورت تمايل با چند برگ ، برگ بو مي پزيم. پس از گذشت نيم ساعت  آلوها را در تابه اي تفت داده و به مرغ اضافه مي کنيم. زرشک را جداگانه در تابه اي ديگر با مقداري روغن و شکر درست کرده تا شکر آن آب شود. 
در پايان وقتي مرغ و آلوها به خوبي پختند (البته سعي کنيد آلوها وا نرود) پياز  داغ و سيرداغ را به آن اضافه کرده ، رب گوجه را نيز تفت داده و به خورشت اضافه مي کنيم. زرشک ها را نيز اضافه کرده و بعد از 3 الي 5 دقيقه زير غذا را خاموش مي کنيم. 
پياز و سير و زرشک و رب وقتي به غذا اضافه شد بايد بعد از 5 دقيقه زير غذا را خاموش کرد.
اين غذا مثل زرشک پلوي خودمونه ولي خيلي خوشمزه است. من که خيلي اين غذا رو دوست دارم. 
نکته : سعي کنيد پيازها طلايي شود و سيرها را زياد سرخ نکنيد و تکه هاي سير بايد ريز نباشد.

۲ نظر:

TAZIN.BLOGFA.COM گفت...

سلام سی سی جون
مرسی که منو خبر کردی حتما درستش میکنم. خودتون اهل کجا هستین خیلی دوست دارم خورشتهائی از شهر های مختلف آموزش بدین ما خیلی از غذاهای محلی کشورمون رو آشنائی نداریم. منتظر دستورهای خوشمزه شما هستم.
الینا

avin گفت...

sepide jan mishe lotf koni begi in mavad bara cahnd nafare....morghehs chegad bashe? va inke on bare aval ke morgh bayad ba piaz va sir bepaze..piazo siresh chejori bayad bashe...eine khorehste mamolie morgh,ke aval piazo khord mikoni taft midi bad morgho mirizi..onjori bashe? mamnon msiham bishtar tozih bedi..chon mikham hatman dorost konam