شنبه، آبان ۲۳

ماروکا


مواد لازم براي 4 نفر :

مرغ ------------------------ براي هر نفر يك تكه + 1-2 عدد اضافه 

پودر كاري ------------------- 2 قاشق غذا خوري 

نمك ، فلفل سياه ، زيره-----------روي هم نصف استكان 

پودر سير پودر اورگانو ---------- به مقدار لازم 

ليمو اماني -------------------- يك عدد 

فلفل سبز -------------------- يك عدد متوسط 

گوجه فرنگي ----------------- يك عدد متوسط 

پياز ------------------------ 2 عدد متوسط 

زعفران دم شده ---------------- نصف استكان 

هويچ كدو ----------------- از هر كدام دو عدد متوسط 

آبليمو ---------------------- به ميزان لازم 

طرز تهيه :

مرغ و يك عدد پياز خلال شده را كمي با هم تفت دهيد تا بوي خامي مرغ گرفته شود بعد با يك عدد ليمو اماني و 3 ليوان آب بگذاريد تا روي حرارت ملايم يك ساعت بپزد و فقط 2 ليوان از آب مرغ مانده باشد. يك عدد پياز باقيمانده را خلالي خرد كرده ، در مقداري كمي روغن سرخ كنيد تا طلايي شود بعد گوجه رنده يا ميكس شده را به آن اضافه كنيد و بگذاريد تا آب گوجه كاملا كشيده شود بعد فلفل سبز را ريز خرد كنيد و همراه زعفران دم كرده به گوجه اضافه كنيد درب ظرف را بگذاريد تا سس كاملا غليظ شود .

بعد از اينكه مرغ يك ساعت روي حرارت پخت ، پياز و ليمو را از آب مرغ جدا كنيد ، پودر كاري و يك قاشق چايخوري نمك  را در آب مرغ حل كنيد و همراه زيره و فلفل سياه داخل سس بريزيد و صبر كنيد تا سس كاملا غليظ و مزه دار شود . بعد مرغ ها را داخل سس بريزيد و روي حرارت ملايم و با درب نيمه باز بگذاريد كاملا بپزد و مزه دار شود .

بعد از اينكه مرغ ها كاملا پختند آنها را از سس خارج كنيد و روي سيني فر بچينيد( باقيمانده سس را نگه داريد )  مرغ ها را  به مدت 15 دقيقه با درجه حرارت 150 درجه در طبقه وسط فر گريل كنيد . نيازي نيست فر از قبل گرم شود . ( اگر براي گريل كردن از ماكروفر استفاده ميكنيد از دستور پخت تركيبي + گريل استفاده كنيد و به مدت 5-6 دقيقه مرغ را گريل كنيد . چون قدرت ماكروفر ها با هم متفاوت است اگر در اين مدت به نتيجه مطلوب نرسيديد اين زمان را تا دوبرابر افزايش دهيد ) در مدتي كه مرغ گريل ميشود ، هويج و كدو را جداگانه با مقداري آب و نمك بپزيد و در آخر مقداري آبليمو روي آنها بريزيد .

مرغ هاي گريل شده را در ظرف مورد نظر براي سرو بچينيد ، هويچ و كدو را كنار آنها بگذاريد و باقيمانده سس را يا روي آنها بريزيد و يا در ظرفي جداگانه كنار ظرف غذا بگذاريد . روي ظرف غذا را كمي پودر سير و پودر اوگانو (آويشن) بپاشيد و غذا را سرو كنيد .

 نكته : اورگانو همان پودر آويشن است.





۴ نظر:

فرزانه گفت...

این غذا رو درست کردی؟
چه مزه ایه؟ باید تند باشه؟ نظر بقیه در مورد مزه اش چی بود؟

sisijoon گفت...

آره درست کردم. دو سه ماه پيش البته . براي همين عکسش رو نداشتم که بزارم. نه زياد تند نيست. بستگي به ميزان پودر کاريش داره. اگه زياد بزني اصلا تلخ ميشه. توي چکين بريان که اينجوريه. توي اين غذا من زياد نريختم. البته رنگ غذا تيره ميشه و زياد خوشگل نيست ولي خوشمزه است. من که خوشم اومد. چون خودم عاشق پودر کاريم.

فرزانه گفت...

سلام
نه مرسی که حالم رو پرسیدی .
آره خونه مامانت حالم بد شد اما یه از مریضی ام می گذشت. الان بهترم هرجند که همه علائم آنفولانزای نوع A یکی یکی خودشونو دارن نشون می دن.
راستی دستور غذای هویج پلو رو هم بذار می دونی که من هویج خیلی دوست دارم.
مرسی

فرزانه گفت...

اول:
اون « نه » اولین جمله اشتباه تایپیه!
دوم:
...اما یه هفته از مریضی ام میگذشت.